Start.pngsortiment.PNGkvalitet.PNGkampanjer.PNGforetag.PNGkontakt.PNGENG.PNG                   

ICM.jpg

Bedford-Logo-schwarz.jpg

42053_ostkompaniet.png

 

Välkommen till

Färskvaruhuset

Företaget startade 1958 i Kungälv under namnet KC Chark. 2003 bytte vi namn till Färskvaruhuset, med siktet inställt på att bli en rikstäckande leverantör av kött, fågel, chark och delikatessvaror till detaljhandeln. En ambition som nu är på väg att uppfyllas.

Verksamheten bedrivs sedan 2005 i skräddarsydda lokaler på 3.000 kvm i Rollsbo. Hela fastigheten är modern, rationell och anpassad för snabb distribution av varor över hela landet.

Ica Kvantum Munkebäck:

"Då vi som Kvantumbutik vill erbjuda ett komplett sortiment söker vi givetvis inspiration och leverantörer vida omkring. Att ha Färskvaruhuset som en av våra leverantörer ger oss möjligheten att bredda sortimentet på ett sätt som också tillför vårt erbjudande. Färskvaruhuset har en känsla för kvalité vilket syns genom att deras produkter säljer bra ur butik. Färskvaruhuset har även goda resurser vilket gör dem till en för oss uppskattad leverantör." 

Färskvaruhuset är ett helt fristående företag och är inte bundet till några kedjor eller organisationer. Visionen är att vara det fria alternativet, för alla inom svensk detaljhandel.

Vi levererar livsmedel till 400-450 butiker. Tillväxttakten har varit stor sedan starten i Rollsbo och många nya kunder har strömmat till. Marknaden står inte still, därför arbetar vi ständigt på att bli bättre och mer effektiva.